Skip links

Menjador escolar
a Barcelona

L'espai de migdia és el moment més important de la nostra tasca. Des d'Engreskat oferim un servei de gestió integral de menjadors escolars, que va mas allà d'una alimentació sana i saludable. Apostem per un menjador nutritiu, educatiu, divertit i innovador.
A Engreskat, entenem la importància d'aquest espai als menjadors escolars a Barcelona, és per això que oferim un servei integral que va més enllà de l'alimentació. El nostre projecte comprèn la nutrició, l'educació i la diversió.
Som una empresa integrada per un equip expert en cada departament; pedagogia, nutrició, projectes educatius i activitats d'oci i temps lliure, seguretat alimentària i protecció de dades.
experiencia

Més de 20 anys d’experiència en el sector

familia

Atenció
directa i familiar

calidad

Compromís
i qualitat

valores

Benestar
i valors

menu-equilibrado

MENÚS EQUILIBRATS

Comptem amb una nutricionista experta en el nostre sector, que elabora la proposta de menús escolars amb l'opció més sostenible i saludable possible. ...

Fent servir PRODUCTE FRESC de PROXIMITAT i de TEMPORADA i tenint com a referència, les recomanacions de la (OMS), la Generalitat de Catalunya, (AESAN) i el consorci sanitari de Barcelona, entre altres.
La nostra proposta de menús garanteix:
  • Diferents dietes (intoleràncies, al·lèrgies, malalties, aspectes culturals...)
  • Menús mensuals amb proposta de sopar.
  • Valors nutricionals i calòrics.
  • Menús divertits.
  • Menús adaptats al centre d'interès.
  • Menús adaptats a cada estació de l'any
seguridad-alimenticia

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Comptem amb un sistema propi d'auditoria i formació en seguretat alimentària, que planifica les nostres pròpies inspeccions internes. ...Així com un programa electrònic, que actua com suport digitalitzat, per assegurar un major control d'al·lèrgens, intoleràncies i gramatges.

productos-saludables

PRODUCTES LOCALS, PRODUCTES DE QUALITAT

Treballem amb una selecció de proveïdors que prioritzen aliments frescos i de proximitat; com les verdures, fruita, carn, ous, llegums, pa i làctics.

proyectos-medio-dia

PROJECTES DE MIGDIA

A través dels projectes que desenvolupem dia a dia, oferim noves possibilitats d'aprenentatge, de relacions personals ...i de creació d'aptituds i actituds per desenvolupar-se de forma lliure. El nen/a és el protagonista i pot decidir, a partir de la mateixa experiència. Creiem en l'OCI LLIURE i en el temps lliure de qualitat.

Un dia amb Engreskat als nostres menjadors.

Aplicació del menjador

apptpvescola
certificacion

BO, SA D’AQUÍ

Hem obtingut el certificat de qualitat del programa (bo, sa i d'aquí) pel nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. Per incorporar en els nostres menús, productes locals i de temporada. Mengem bé, mengem saludable i mengem d'aquí.
check

XERRADES INFORMATIVES

Presentem xerrades informatives destinades a famílies i personal docent, abordant temes sobre nutrició, menús escolars i suggeriments innovadors pels sopars. Disposem d'un equip de nutricionistes altament especialitzat per guiar aquestes enriquidores sessions.
check

REUNIONS PERIÒDIQUES I SEGUIMENT

Celebrem reunions periòdiques con las direccions dels centres per avaluar el nostre servei, identificar i abordar possibles incidències.
A més, portem a terme supervisions i trobades regulars amb el nostre equip per garantir l'excel·lència en cada aspecte de la nostra tasca.
certificado-1

QUÈ FEM?

La nostra proposta culinària s'adapta acuradament a les necessitats de cada centre i es fonamenten en els principis de la Dieta Mediterrània i la cuina casolana, fent servir productes frescos i ecològics provinents de proveïdors locals. A través dels nostres projectes educatius, fomentem valors, socialització i autonomia entre tots els alumnes.

Treballem estretament amb cada centre per oferir un servei personalitzat, d'alta qualitat i innovador, amb l'objectiu de contribuir a l'educació i el benestar dels alumnes i les famílies.

Engreskat: menjador escolar a Barcelona

A Engreskat, estem apassionats amb el que fem. Creiem que la nutrició escolar és fonamental per al creixement i el desenvolupament saludable dels infants. Treballem incansablement per assegurar-nos que cada menjar que servim sigui de la qualitat més gran possible, sent aquesta una font d’energia i vitalitat pels infants.

Si estàs buscant una empresa de menjadors escolars a Barcelona que ofereixi nutrició de qualitat, varietat de menús i un compromís indestructible amb la salut, no busqui més enllà d’Engreskat. Estem aquí per brindar un servei excepcional i ajudar el vostre centre a construir un menjador escolar saludable i educatiu.

Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis de menjador escolar a Barcelona i com podem satisfer les necessitats nutricionals dels infants. Junts, podem nodrir ments joves per un futur brillant.

Contacta amb nosaltres

Explica'ns en què et podem ajudar i ens posarem en contacte per assessorar-te personalment

404 Page Not Found