Skip links

casals-juny

Casal de juny

Els nostres casals estan dissenyats a mida pel nostre equip pedagògic, especialista en organització d’esdeveniments, activitats d’aventura i temps de lleure.

casals-juny2

Especialista en organització d’esdeveniments

L’estiu és una època d’aventura i diversió, de descobriment i experiències inoblidables.. Perquè puguin gaudir i viure al màxim l’inici de les vacances, des d’Engreskat, promovem i portem a terme una educació en el temps de lleure adaptada a totes les edats, basada en la qualitat, el joc i les experiències i vivències dels nens/es en primera persona.

El nostre projecte fomenta la pràctica participativa i creativa de tots els nens/es, així com la formació d’una actitud crítica, cooperativa i autònoma.

La millor opció per preparar-nos pel gran casal d’estiu és aquesta:

  •  Jocs d’aigua.
  • Collage i pintura.
  • Cuina Freda
  • Tallers i Manualitats.
  • Cinema i crispetes.
  • Jocs i dinàmiques
  • Esport i danses
  • I MOLTES AVENTURES MES…

Projecte educatiu

Totes les activitats estan destinades a fomentar la participació, cooperació i respecte de les normes socials de convivència. Els educadors i educadores del menjador, faciliten moments perquè aquest temps de lleure es porti a terme de forma ordenada i profitosa pel nen/a.

A través el joc i els projectes que desenvolupem dia a dia, estem oferint noves possibilitats d’aprenentatge, de relacions personals i de creació d’aptituds i actituds per desenvolupar-se de forma lliure. Fomentem que el nen o nena pugui reflexionar a partir de la mateixa experiència i adquirir coneixements per ell mateix.

Projecte creat per nosaltres. Treballem amb “es temps de” per intentar oferir diferents espais on compartir, aprendre, construir, comunicar-se, experimentar, crear, relacionar-se, ajudar…a través de les diferents propostes.

La tasca educativa és una de les funcions més importants que cobreix, per a nosaltres, l’estona del migdia. És per això que des d’Engreskat ens agrada involucrar els nostres menús en totes les festivitats. Volem participar de tots els moments especials, que es donen durant el curs escolar, i així ho reflectim als nostres menús.
Un cop al mes els nostres alumnes viatgen a través del centre d’interès per diferents llocs del món, i gaudeixen d’un àpat típic d’aquell país. Donant la possibilitat de conèixer la gastronomia i la cultura d’altres països.
Nadal, carnestoltes, sant Jordi, festa major, la castanyada… també són èpoques importants marcades al calendari dels nostres menús. Ens endinsarem dintre de l’ambient festiu, elaborant un dinar especial.

A més els alumnes de cicle superior, supervisats sempre pel seu monitor/a, seran els responsables de la creació i edició del diari “ES TEMPS DE DINAR“. Aquí ens explicaran notícies, activitats i tot un munt de sorpreses narrades per ells mateixos.

Comptem amb un gran equip de professionals. Personal de confiança i altament qualificat.
* FORMACIÓ OBLIGATÒRIA I CONTINUADA
Creiem que apostar per la formació continuada dels nostres treballadors agrega un valor afegit a la qualitat del servei.
La formació continuada és indispensable per nosaltres. Ens permet adquirir nous coneixements i habilitats, i també, adaptar-nos a les noves necessitats i demandes de la societat. D’aquesta manera enriquim les capacitats i aptituds dels treballadors, generem un major desenvolupament professional i millorem dia a dia el valor de la nostra tasca educativa.

Contacta amb nosaltres

Explica'ns en què podem ajudar-te i ens posarem en contacte per assessorar personalment

404 Page Not Found