Skip links

casals

Casals, un format innovador d’activitats

L’estiu/espai de vacances són una època d’aventura i diversió, de descobriment i experiències inoblidables, perquè puguin gaudir i viure al màxim l’inici de les vacances, des d’Engreskat-B, promovem i portem a terme una educació en el temps de lleure adaptada a totes les edats, basada en la qualitat, el joc i les experiències i vivències dels nens/es en primera persona.

Un format innovador d’activitats, jocs divertits i un munt de sorpreses, preparades per crear un espai inoblidable.

El nostre projecte fomenta la pràctica participativa i creativa de tots els nens/es, així com la formació d’una actitud crítica, cooperativa i autònoma. Amb un centre d’interès, que esdevé el fil conductor a la majoria d’activitats diàries que es faran. Endinsarem als infants, a un món ple d’aventures i enigmes que només ells podran resoldre.

El nostre equip pedagògic sempre treballa tenint en compte tres vies: (l’alumne, la família i l’escola / AMPA)

Ens agrada fer propostes a mida, és per això, que a banda del nostre model favorit de casal, també oferim la possibilitat d’escollir casals més especialitzats; com casals multiesportius o de component més artístic, fins i tot oferim la possibilitat de combinar entre diferents propostes, aconseguint així un ampli ventall d’accions educatives.

casal

Contacta amb nosaltres

Explica'ns en què podem ajudar-te i ens posarem en contacte per assessorar personalment

404 Page Not Found