Skip links

banner-nosaltres

Projectes d’educació de qualitat en el lleure

Som una entitat especialitzada en la creació de projectes d’educació de qualitat, en el sector del lleure.
Ens avala una experiència en el sector de més de quinze anys. Quan vàrem decidir, llavors, que una llicenciada en Pedagogia i una tècnica d’educació infantil, haurien d’unir esforços i engreskar-se a crear aquesta proposta efectiva i exigent, tot proporcionant serveis educatius de qualitat.

Els nostres valors

Els trets d’identitat que ens distingeixen, marquen el funcionament i la gestió de la nostra entitat. Es basen en una sèrie de principis educatius que ens serveixen com a eina base per crear la nostra pròpia identitat.

Som molt conscients de la importància i la necessitat de reflexió sobre el desenvolupament de cada persona, tenint en compte les seves circumstàncies personals i les de l’entorn que els envolta. La nostra tasca és ajudar a aquestes persones a, com diu Glasow, “ampliar les finestres per les quals veiem el món”. Per això, un dels trets fonamentals amb què ens trobem és, oferir una proposta amplia i diversificada d’activitats educatives, a través de les quals intentem donar resposta a totes aquelles necessitats i interessos, que sorgeixen analitzant la demanda actual.

Per aquesta raó, des d’Engreskat-b tenim la necessitat de valorar i gestionar les activitats en funció d’aquesta perspectiva, promocionant i motivant les capacitats, habilitats socials i personals dels infants, adolescents i adults amb els quals treballem.

 • Transparència
 • Respecte
 • Professionalitat i il·lusió
 • Cooperació
 • Coeducació
 • Inclusió
 • Creixement i desenvolupament
 • Joc i creativitat
 • Autonomia i salut
 • Interculturalitat
 • Equitat
 • Proximitat
 • Sostenibilitat
 • Participació activa

Oferir una alimentació sana, orientada al creixement integral dels infants, ajudant-los a construir nous coneixements i hàbits de vida saludables. Fomentant l’activitat física i el lleure educatiu en benefici del benestar dels nens/es i les seves famílies.

Ser una entitat de serveis educatius de referència  com a consecuencia de la nostra professionalitat, la metodologia innovadora i la proximitat que ens caracteritza.

misio

Des d’Engreskat-b garantim una alta qualitat en les activitats que impulsem, tenint en compte els objectius del nostre projecte així com els del centre on es desenvolupen. Dividim els nostres serveis educatius en els següents blocs:

 • Menjadors escolars.
 • Activitats extraescolars.
 • Casals i colònies.
 • Monitors i dinamitzadors especialitzats.
 • Caps de setmana i temps de vacances.
 • Acollides i ludoteques.
 • Festes de final de curs i tallers.
 • Formació d’adults.
 • Escape Room “La triple R” 

Des d’Engreskat-b entenem les activitats no-lectives com un complement educatiu extraordinari, una oportunitat per enriquir a les persones i aprendre els uns dels altres.

Ens recolzem en la nostra formació pedagògica per crear els objectius generals de la nostra metodologia.

“L’art d’ensenyar és l’art d’ajudar a descobrir”, que deia Van Doren. Introduïm als infants en la pràctica d’activitats educatives no reglades, on es produeixen diferents motivacions i inquietuds, divertint-se i aprenent a l’hora. L’educador actua com un acompanyant en el procés d’aprenentatge, respectant els ritmes particulars i interessos personals, afavorint que cada individu pugui desenvolupar al màxim les seves capacitats. Així, el mètode que preferim és aquell os es fomenta la imaginació i la creativitat, on es treballen hàbits i actituds relacionades amb el respecte, l’empatia, la cooperació i el benestar, però sobretot, on el nen/a és el protagonista.

Per poder tenir una educació de qualitat hem d’establir una col·laboració, que ens permeti trobar mecanismes efectius de relació, i de participació, amb el projecte educatiu on participen els vostres fills i filles.

Per aquest motiu, la comunicació amb l’escola, i el seguiment dels nostres serveis, és molt important per nosaltres. Cada centre disposa d’una persona de contacte sempre disponible per tal de resoldre problemes o dubtes que puguin sorgir.

En aquest sentit, considerem fonamental desenvolupar una relació propera i  continuada amb les famílies dels infants i adolescents que participen de les nostres activitats. Mitjançant aquesta interacció és molt més fàcil incidir en les seves activitats formatives.

En conseqüència a aquesta participació, va néixer la creació d’un apartat interactiu, destinat a les famílies, on podreu trobar imatges i notícies del dia a dia dels vostres fills/es, amb l’objectiu de poder compartir i gaudir tots plegats del temps de lleure.

El nostre compromís amb el futur és immediat, per tant és el nostre dret conscienciar i crear activitats on el reciclatge i la reutilització estiguin presents.

Activitats com, per exemple, Art Attack o Percussió, així com les activitats que es fan a tots els nostres Casals, són opcions on fem servir material reciclat.

Al·ludint al nostre compromís amb l’educació per la sostenibilitat, volem contribuir d’una forma més activa, fent arribar la dinamització de l’educació ambiental als centres educatius, oferint una proposta alternativa i innovadora basada en un joc d’escape Room anomenat “La triple R”. Per a més informació, podeu dirigir-vos a l’apartat de serveis o contactar amb nosaltres.

Una de les claus que ens diferencien notablement és la tria i selecció de les persones que formen part del nostre projecte. És per aquesta raó, que des d’Engreskat-b li donem molta importància a la qualificació, actitud i experiència dels nostres professionals, que han de tenir, a més, una visió compartida de la nostra identitat. D’aquesta manera podem garantir una alta qualitat en les activitats que impulsem, adequant a aquests educadors amb les característiques de cada centre.

Els nostres serveis educatius

Des d’Engreskat-B garantim una alta qualitat en totes les activitats que impulsem. Treballem de forma personalitzada a cada centre, seguint la línia del projecte educatiu i dels valors que ens defineixen.

menjador-escolar

Menjadors escolars

La teva seguretat alimentaria i educativa. “Menjar és una necessitat, però menjar de forma intel·ligent és un art”.

activitats-extraescolars

Activitats extraescolars

Oferim un programa ampli i diversificat, d’activitats educatives i de lleure de qualitat.

acollida-ludoteca

Acollida y ludoteca

Un espai ludic i familiar dissenyat perque els infants puguin gaudir d’una estona relaxada.

casals

Casals

Un estiu ple d’aventures i diversió. Dissenyat amb un format innovador d’activitats, jocs i un munt d’experiències que garantiran un estiu inoblidable,

formacio

Formació

Formem monitors i altres professionals de l’educació, amb l’objectiu de millorar les seves competències i habilitats educatives.

Descobreix els nostres serveis

Contacta amb nosaltres

Explica'ns en què podem ajudar-te i ens posarem en contacte per assessorar personalment

404 Page Not Found