Skip links

Impacte a llarg termini d’una alimentació saludable a la infància

La infància és una etapa crucial a la vida de qualsevol persona, ja que és durant aquests primers anys quan s’estableixen els hàbits alimentaris que perduraran al llarg de tota la vida. Una alimentació saludable a la infància, no només contribueix al creixement i desenvolupament adequat del nen, sinó que també té un impacte a llarg termini en la seva salut i benestar a l’edat adulta.

Beneficis a llarg termini d’una alimentació saludable durant la infància

Una alimentació balancejada i variada a la infància, proporciona al cos els nutrients necessaris per a un desenvolupament òptim. Consumir fruites, verdures, proteïnes magres, grans sencers i lactis baixos en greix en quantitats adequades, ajuda a prevenir malalties cròniques com l’obesitat, la diabetis tipus 2, malalties cardíaques i alguns tipus de càncer a l’edat adulta.
A més, una alimentació saludable a la infància també està relacionada amb un millor exercici acadèmic, més concentració i energia, així com una actitud positiva cap al menjar. Els nens i nenes que segueixen una dieta equilibrada, tendeixen a tenir menys problemes de comportament, més bon estat d’ànim i una autoestima més alta.

Menjadors escolars: assentant les bases per a una vida saludable a l’edat adulta

Els menjadors escolars tenen un paper fonamental en la promoció d’hàbits alimentaris saludables entre els més petits. Oferint menús balancejats, variats i nutritius, els menjadors escolars podem educar els infants sobre la importància d’una alimentació saludable, i ajudar-los a adquirir gustos per aliments nutritius des d’una edat primerenca.

A més, els menjadors escolars poden ser una eina eficaç per combatre la malnutrició i la manca d’accés a aliments saludables a algunes llars. Proporcionant menjars equilibrats a tots els nens i nenes, independentment de la seva situació econòmica, els menjadors escolars contribuïm a reduir les desigualtats en salut i nutrició.

Engreskat-b

Una alimentació saludable a la infància, és fonamental per establir les bases d’una vida saludable a l’edat adulta. Els beneficis a llarg termini d’una alimentació balancejada i variada són innombrables, i els menjadors escolars tenim un paper important en la promoció d’hàbits alimentaris saludables entre els infants. Per tant, és important fomentar una alimentació nutritiva des de la infància i donar suport a iniciatives que promoguin la salut i el benestar dels més petits.

A Engreskat-b ens destaquem pel nostre compromís amb la qualitat dels aliments, utilitzant productes frescos i de temporada als seus menús. A més, el nostre equip de professionals s’encarreguen de planificar els menús d’acord amb les necessitats nutricionals dels infants i assegurar la màxima qualitat en la preparació dels aliments.

No dubtis a contactar amb nosaltres i comença a garantir una vida saludable a tots els estudiants!