Skip links

Al·lèrgies alimentàries a l’entorn escolar

Al voltant de l’escola, les al·lèrgies alimentàries són més que una simple preocupació; són un tema personal i vital per a nosaltres. Com a part de la nostra missió, els menjadors escolars juguen un paper fonamental en la protecció dels nostres estudiants amb necessitats dietètiques especials, garantint que gaudeixin d’una alimentació segura i satisfactòria mentre estan a la nostra cura.

Identificació d’al·lèrgies alimentàries als estudiants

Entenem que cada alumne és únic i que les seves necessitats dietètiques han de ser abordades amb cura i atenció. Per això, ens esforcem per identificar de manera precisa aquells estudiants que pateixen al·lèrgies alimentàries. Treballem de mà de la mà amb els pares i els professionals mèdics per recollir tota la informació necessària per prevenir qualsevol reacció al·lèrgica.

Menús especials i opcions alternatives

Una vegada identificats, els nostres estudiants amb al·lèrgies alimentàries reben un tractament especial. Els oferim menús adaptats i alternatives que compleixin amb les seves necessitats nutricionals sense posar en perill la seva salut. Des de plats personalitzats fins a menús específics, tot supervisat de prop per la nostra nutricionista per assegurar-nos que cada menjador sigui una experiència segura i agradable.

Formació del personal i mesures de seguretat

El nostre personal del menjador escolar no només està ben entrenat, sinó que també està especialment format per reconèixer els signes d’una reacció al·lèrgica i actuar ràpidament en cas d’emergència. A més, prenem seriosament mesures de seguretat com la segregació d’aliments al·lèrgens i una neteja rigorosa per evitar qualsevol risc per als nostres estudiants.

Col·laboració amb experts en nutrició i al·lèrgies alimentàries

Per assegurar-nos que estem sempre a l’avantguarda de la gestió d’al·lèrgies alimentàries, col·laborem amb experts en nutrició i al·lèrgies alimentàries. Aquests professionals ens proporcionen orientació i consell especialitzat per garantir que els nostres menús siguin segurs i equilibrats per a tots els nostres estudiants.

Engreskat-b

Al nostre menjador escolar, la seguretat i el benestar dels nostres estudiants són la nostra prioritat número u. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per començar a oferir als teus estudiants una experiència de menjador escolar que no només sigui segura, sinó també gratificant i plena de sabor.